Book jeres næste træningsophold

Vi tilbyder de ideelle forhold til jeres næste træningslejr

Bankbox Hostel Aabybro tilbyder de ideelle forhold til jeres næste træningslejr, med DGI Huset’s faciliteter indenfor 200 meters afstand af vores Hostel. En træningslejr hos os inkluderer overnatning, bespisning og leje af diverse haller og lokaler.

Med svømmehal, flere store haller, motionscenter, crossfit center, gymnastiksal og mødelokaler har vi mulighed for at skræddersy en træningslejr lige efter jeres ønske. Vi har erfaring med afholdelse af træningslejr indenfor flere forskellige idrætsgrene, herunder svømning, gymnastik, fodbold og bordtennis.

Plads til hele holdet

Vores hostel har plads til 70 gæster fordelt på 4- eller 6-mands værelser. Hvert værelse har eget bad. Det er muligt at afholde møder i vores fællesrum, som er til fri afbenyttelse under hele opholdet. Lokalet kan også bruges til at spille spil og koble af efter en lang og sjov træningsdag.

Vores dygtige køkkenteam er klar til at lave mad skræddersyet efter jeres behov og har stor erfaring indenfor madplan til diverse træningslejre. Vi kan dermed garantere sund og varieret kost under jeres ophold. Alle måltider spises i DGI Huset, så I er klar til at gå i gang med træningen umiddelbart efter.

Kontakt os og tag en snak om jeres træningsophold

Telefon:

+45 40 43 96 01

Email:

info@bankboxhostelaabybro.dk

Book hurtigt og nemt dit værelse hos os

Book et værelse hos Bankbox Hostel Aabybro, og bo tæt på DGI Husets faciliteter, tæt på lufthavnen, tæt på stranden og tæt på Aalborg. Vi tilbyder værelser, hvor der er plads til op til 4 personer og 6 personer. Hvert værelse har eget toilet.