Persondataforordningen af den 25 maj 2018. (i daglig tale GDPR)

Privatlivspolitik – herunder specielt indsamling og anvendelse af personoplysningerØstergade 6

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt:

I forbindelse med køb hos Bankbox Hostel Aabybro ApS, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:
– Dit navn
– Din adresse
– Din e-mailadresse
– Dit telefonnummer
– Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt indtil det ikke længere er relevant, så du lettere kan handle hos os en anden gang. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at vi opbevare dine oplysninger. Herefter vil oplysningerne blive slettet.

Behandling af personoplysninger – samtykke:

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på via info@bankboxhostelaabybro.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed:

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og
fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Sweedbank og Reepay)og til håndtering af dine køb (Octopus). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Bankbox Hostel Aabybro ApS
CVR-nr. 43376527
Østergade 6
9440 Aabybro
Tlf.: +45 40 43 96 01
E-mail: info@bankboxhostelaabybro.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige,  lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).  Har du ønsker om ændring eller om dataportabilitet, så er du velkommen til at skrive til os på  ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet når det ikke længere er relevant for os at opbevare dem.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Bankbox Hostel Aabybro ApS´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, telefon + 45 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.